Dobrodošli na službene stranice Općine Drnje.

POSTANI UDOMITELJ

31. ožujka 2022.

Poštovani,

Centar za socijalnu skrb Koprivnica u aktivnoj je potrazi za novim udomiteljima s obzirom na veliku potrebu zbrinjavanja kako djece tako i odraslih osoba s područja njihove nadležnosti.
Novom Odlukom o visini opskrbnine za potrebe korisnika („Narodne novine“ broj 27/2022) i Odlukom o visini naknade za rad udomitelja („Narodne novine“ broj 27/2022) došlo je do značajnog povećanja novčanog iznosa naknada za rad udomitelja te opskrbnina za korisnike, a što bi moglo dodatno zainteresirati ljude za bavljenje udomiteljstvom. Također, za nezaposlene osobe postoji mogućnost bavljenja udomiteljstvom kao zanimanjem, gdje osoba uz mjesečnu naknadu za rad udomitelja u iznosu od 4.000,00 kuna ima plaćene i doprinose za zdravstveno i mirovinsko osiguranje te uz navedeno dodatno prima opskrbninu za svakog smještenog korisnika.
Pozivaju se stoga svi koji to žele i mogu da se odazovu ovome pozivu jer svačija pomoć više je nego dobrodošla.
Odlučite li se na taj korak slobodno se javite timu za udomiteljstvo Centra za socijalnu skrb Koprivnica na broj telefona: 048/642-247, kućni broj 26 ili putem e-maila: css-koprivnica@socskrb.hr.Last modified: 31. ožujka 2022.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)